Innbrudd i postkasser G57B

Av | 5. april 2017

Natt til tirsdag har postkassene i G57B vært brutt opp. «Dørene» på postkassene sto vid åpene tirsdag morgen, og det er tydelig merker av brekkjern eller lignende. Hvis du ikke sjekket posten din mandag, og / eller venter kort / pass / el.l. i posten er det derfor god grunn til å være litt ekstra oppmerksom. Postkassene er mulig å låse igjen fortsatt, men disse vil bli byttet ut.

Vedkommende som har gjort dette må ha kommet seg inn gjennom en av våre inngangsdører i G57 A-B-C, da vi nylig har fått montert lokk over nødutgangknappene i garasjen (se egen sak), og disse er ikke brutt. Vi i styret henstiller derfor nok en gang til at alle beboere følger litt ekstra med, ser at utgangsdører lukker seg etter at man han gått ut/inn uten at noen sniker seg inn.

Hvis du ser uvedkommende personer som tydelig ikke hører hjemme i sameiet, eller at det har blitt gjort innbruddsforsøk, ta eventuelt kontakt med politiet på 02800 (ikke 112), og / eller send  en epost til styret slik at vi får med oss hendelsene, og slik at vi også kan vurdere eventuelle tiltak.

Vi ønsker at alle som bor i Hovinbekken 2 skal kunne føle seg trygge.