Innbrudd i leiligheter, G-57B

Av | 21. mai 2017

Fredag 19. mai i tidsrommet 0900-1500 ble det gjort innbrudd i 3 leiligheter i Grenseveien 57B. Alle leilighetene ligger i samme etasje. Alle dørene er brutt opp med brekkjern. Dette er alles mareritt og svært ubehagelig for de som opplever det. Politiet ble tilkalt av beboer som oppdaget innbrudd i egen leilighet, og det ble gjort undersøkelser i alle leilighetene.

Innbruddene er gjort midt på dagen og det er ingen tegn til at noen har brutt seg inn fra utsiden av eiendommen. Det vil si at vedkommende som har gjort innbruddene må ha kommet seg inn gjennom en åpen dør, blitt sluppet inn noen, eller av en eller annen grunn hatt tilgang til en nøkkel (uten at vi på noen måte mistenker noen ut fra dette). Vedkommende kan ha tatt seg inn flere ulike dører, og/eller gjennom garasjen. Dette er er tredje gang vi har tilsvarende hendelser i vårt sameie.

Vi i styret vil presisere hvor viktig det er å holde utgangsdører lukket, og se til at ingen sniker seg inn bak deg når du går inn eller ut. Alle som bor her har nøkkel for å komme seg inn og ut. Ikke lukk opp dører for folk som ikke er dine gjester. Hvis det er personell som skal utføre arbeid for styret/sameiet sørger styret for at disse har adgang til eiendommen. Dette gjelder oss alle, og alles sikkerhet.

Nok en gang vil vi i styret si at hvis man ser uvedkommende inne på eiendommen, ikke nøl med å ringe politiet på 02800. Dette gjelder også hvis man misstenker innbruddsforsøk. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge, og det er vårt felles ansvar. Dette innlegget vil også bli distribuert i alle postkasser i sameiet.

Hvis du har sett noe misstenkelig i det nevnte tidsrommet, ser det i fremtiden, eller har opplevd at ukjente ringer på døren din ta kontakt med styret på styret@hovinbekken2.no.