Montering av EL-billader – Oppdatert informasjon

Av | 6. mars 2018

Grunnet uheldige opplevelser og mangelfull innlevering av samsvarserklæringer ser vi i styret oss nødt til å stramme inn praksis betraktelig. Dette grunnet beboeres sikkerhet, risiko for skader på utstyr og generell el-sikkerhet.

Følgende gjelder for montering av elbilladepunkt (j.fr. beboerskiv 01/18):

Fetsund Elektro utførte alle elektriske arbeider for JM, og kjenner derfor anlegget vårt og hvilke krav som må følges ifbm. montering. Anlegget vårt har fjernavlesning og avansert styring, det er altså ikke snakk om «bare en stikkontakt». Dvs. de som ønsker el-billader montert kontakter Fetsund Elektro direkte, de har gitt en pris på ca 29.750,- inkl. mva. Link til tilbud med betingelser og kontakt informasjon HER.

1. Alle som monterer ny el-billader må søke styret før installasjon.

2. I tillegg må det leveres inn samsvarserklæring fra el-installatøren. Inntil videre godkjennes kun Fetsund Elektro

3. Den dagen installasjonen skjer må installatøren sette opp lapper for tidsrommet uten strøm på alle heisene, slik at ingen blir sittende fast i heisen. Dersom dette ikke gjøres og KONE heis må komme for å få ut noen, vil regningen for dette bli sendt eier av p-plassen som monterer el-billaderen.

4. Dersom samsvarserklæring  ikke leveres til styret, vil vi av hensyn til el-sikkerheten koble fra ladepunktet.