Vekslende varmtvann – Informasjon fra JM

Av | 15. desember 2019

Styret har for en stund tilbake formidlet informasjon rundt dette med vekslende varmtvann, og hvordan JM skulle informeres om dette. JM har jobbet med saken en stund og under er et utdrag av informasjon fra JM.

«JM har vært i en utredningsfase der vi har søkt bredt etter feilkilder og testet ut potensielle rotårsaker. Vi har hentet inn så mange opplysninger som mulig for å kunne finne feilkilden og gi svar på årsaken til problemet.

Enkelte dusjbatterier samler mer partikler i silene enn det andre dusjbatterier gjør, og kan medføre utfordringer knyttet til varmtvann og svingninger i temperatur på vannet. Tiltaket som iverksettes på Hovinbekken II er at JM bytter dusjbatterier til en annen type der det fortsatt er utfordringer knyttet til varmtvann og svingninger i temperatur på vannet.»

JM kommer tilbake på nyåret med mer informasjon om framdriftsplan osv. for dette arbeidet.