Årsmøtet onsdag 18.03 – UTSETTES på ubestemt tid

Av | 12. mars 2020

Etter siste informasjon fra FHI og myndigheter forøvrig, har vi i styret bestemt at årsmøtet i sameiet utsettes på ubestemt tid. Det settes inn stadig strengere tiltak i samfunnet, og nå blir også alle skoler og barnehager i Oslo stengte fom. i morgen og mandag. Vi mener derfor det er unødvendig risiko å gjennomføre møtet nå, både for beboere, styremedlemmer og vår foretningsfører.

Samtidig vil vi benyttet anledningen til å informere at vi har fått inn flere kandidater til valg i styret, etter at valgkomiteen gjorde et «siste stunt». Dette er veldig bra og noe vi setter stor pris pris på! Mer informasjon om de som stiller til valg kommer.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi har mer informasjon og evt. situasjonen i samfunnet forøvrig endres.