NY DATO! Opprydding og merking i sykkel- og barnevognrommene

Av | 26. april 2021

Det begynner å bli en stund siden sist (2018), så nå er det på tide å rydde litt igjen.  Alle sykler og barnevogner må merkes med eiers navn, leilighetsnummer (ikke H-nummer)og årstall innen 1. september 2021. Sykler og barnevogner som ikke er tydelig merket innen fristen vil bli gittbort til en veldedig organisasjon eller kastet – uten… Les mer »

Forslag til saker? – Årsmøte 2021

Av | 9. mars 2021

Tiden flyr, vi er allerede godt igang med mars, og det begynner å bli på tide å tenke årsmøte.  Siden koronaen fortsatt holder rundt oss med klamme hender, blir det med stor sannsynlighet elektronisk møte, men dette vil vi komme tilbake til når det nærmer seg. Hold uansett av datoen: 20. april.  Dersom noen av dere… Les mer »

Avfall/søppel

Av | 19. februar 2021

Det oppleves fortsatt stadig, nesten hver dag, at avfall blir hensatt ved siden av avfallsbrønnene våre, og spesielt papp og papir. Vi i styret minner alle på at det ikke er godtatt å sette avfall ved siden av brønnene! Renovasjons- og gjenvinningsetaten som tømmer søppelbrønnene våre tar ikke med seg det som står utenfor avfallsbrønnene.… Les mer »

Radiator- og vannmålere i hver boligenhet.

Av | 19. februar 2021

Individuelle radiatormålere og vannmålere i hver boligenhet. I 2019 undersøkte styret i Sameiet Hovinbekken 2 mulighetene for å få installert energimålere i hver leilighet og hva det ville koste. Vi innhentet anbud fra tre leverandører og ut fra tilbudene vi fikk falt valget på Brunata AS som ga oss det beste tilbudet. Dette skulle tas… Les mer »

Radiatorer

Av | 15. desember 2020

Dersom det er noen av dere som har problemer med radiatorene deres, må dere kontakte JM på kundeservice@jm.no å få hjelp derfra.

Kjære nabo: Si «hei» 😊.

Av | 1. desember 2020

Kjenner du den som kommer bak deg? Skal de på besøk? Bor de her? Ikke slipp inn noen som ikke bor her eller kan gi seg til kjenne. Pass på at ikke uvedkommende kommer seg inn i blokka. Vent til døren er lukket før du går videre, så ingen sniker seg inn bak deg. Bli… Les mer »

Hærverk

Av | 26. november 2020

Det har i går kveld/natt vert pøbler i nabolaget, og vaktmester melder f.eks. om at ledningen til nøkkelbryteren til den ytterste garasjeporten har blitt klippet/revet av. Låsen/nøkkelbryteren til G57A er også tuklet med og det er vanskelig å få inn/ut nøkkelen. Service er bestilt!

Melding fra JM om arbeid i regi Oslo kommune v/Vann og Avløp.

Av | 28. oktober 2020

JM skriver 27. Oktober 2020:«I forbindelse med søknad om ferdigattest har vi fra Oslo kommune v/Vann og Avløp fått innsigelser på plassering av brannkum utenfor inngang til Grenseveien 57C, samt hvordan overvann fra taknedløp er lagt ut i Hovinbekken. Angående overvannet så krever kommunen at dette skal ligge åpent frem til Hovinbekken og i samarbeide… Les mer »

VIKTIG! Flytting av biler i uke 37 !

Av | 28. august 2020

Sameiet Hovinbekken 2 VIKTIG MELDING! Flytting av biler i uke 37! Til alle beboere i sameiet Hovinbekken 2, spesielt til dere som har parkeringsplass i kjeller! Vi har over tid hatt fuktproblemer i garasjeområde.  Dette har vi reklamert overfor JM som nå vil utbedre forholdene slik at fuktighet ikke trenger igjennom gulv og vegger. JM… Les mer »